Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Eetkamerstoelen met armleuning, eetkamerstoel met wieltjes, van een hoge rugleuning tot een lage

Tegenwoordig is de eetkamerstoel een voorwerp dat gezien mag worden, een aanvulling is op je interieur en dat comfortabel zit. Op Woonwoon.nl zijn vele design eettafelstoelen te vinden in verschillende prijsklassen. Wil je een stoel met of zonder armleuningen? Een eetkamerstoel met wieltjes? Moet de stoel een hoge of lage rugleuning hebben? En denk daarbij ook aan bijzondere details zoals een opvallend metalen onderstel of een gekruist houten frame.

Eetkamerstoelen van Aminy, Hay, Kartell, LaForma, Xiam, Zuiver en meer

Woon woon telt wel 70 verschillende merken met bijna 3000 verschillende stoelen! Houdt u van een rustige eethoek? Kies dan voor dezelfde stoelen aan de eettafel. Bekijk bijvoorbeeld de Aminy eetkamerstoelen van LaForma. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet en grijs. Voor een speelse uitstraling in de eetkamer kunt u met eetkamerstoelen variƫren in kleur, materiaal en model! Wilt u graag met of zonder armleuningen? En gaat de voorkeur uit naar wieltjes onder de eetstoelen? U vindt het bij Woon woon.

Eetkamerstoel passend bij het interieur

Het is belangrijk om stoelen te kiezen die perfect passen bij de eettafel zodat u de juiste houding heeft en goed kunt aanschuiven.
Bij Woon woon vindt u een uitgebreide collectie eetkamerstoelen voor diverse woonstijlen, ruimtes en budgetten. Heeft u een moderne woning en zoekt u een stoel voor uw interieur? Bekijk dan de topper Albert Kuip eetkamerstoel van Zuiver. Deze eetkamerstoel is verkrijgbaar in het wit en is gemaakt van kunststof. Bent u juist op zoek naar een stoel zonder armleuning? De merken Kartell en LaForma hebben er genoeg!