Product 1–32 van 115 producten

Product 1–32 van 115 producten

Wat is een hoekbank, loungebank, chaise longue en u-bank?

Een hoekbank is een uitvoering van een bank dat aan beide zijden voorzien wordt van een rug- en armleuning. Een loungebank is een zitbank met een ligelement voorzien van een rugleuning en bij een chaise longue is een element gekoppeld aan de bank met één armleuning en een u-bank: aan beiden zijden voorzien van een extra zitplek. Het fijne aan een hoekbank is dat u hiermee een gezellige hoek creëert, omdat men elkaar vanaf verschillende plekken goed aan kan kijken.

Hoekbanken van leer, hoekbank met slaapfunctie, hoekbanken in het grijs, Woon woon heeft ze allemaal

Wij bieden u hoekbanken van diverse merken in verschillende woonstijlen. Ben u op zoek naar een stoere of juist een landelijke hoekbank? De hoekbanken van Lifestyle Home Collection zijn er wel in 32 verschillende kleuren. Moderne hoekbanken met strakke lijnen, plofbanken om in onderuit te zakken, hoekbanken van leer of met een slaapfunctie, we hebben banken in alle stijlen. En ook in diverse afmetingen: van 2,5-zitters tot banken waar je wel met zes personen op plaats kunt nemen.

Hoekbank kopen online

In deze collectie vindt u hoekbanken in vele woonstijlen, van landelijk tot design. Of u fan bent van een zwarte hoekbank van suede of een leren hoekbank met ronde vormen, rechte hoeken, brede armleuningen of juist slanke armleuningen. Wij bieden hoekbanken aan van merken zoals Lifestyle Home Collection, i-Sofa, Scandes en meer.

Top