Product 1–32 van 383 producten

Product 1–32 van 383 producten

Barkrukken zorgen voor gezelligheid

Door de opkomst van open keukens, kookeilanden en de nadruk op gezellig tafelen, mogen barkrukken eigenlijk niet meer aan je interieur ontbreken. Barkrukken leggen de nadruk op gezellig tafelen. Met een barkruk aan het aanrecht of aan de bar kan er gezellig meegekeken worden terwijl u kookt! Als je weinig ruimte hebt om te eten, zijn barkrukken ook ideaal!

Barkrukken en -stoelen van Hay, Scab en nog meer trendy merken

Woon woon heeft een enorm grote collectie barkrukken en -stoelen. Zo hebben we barstoelen met hout en zwart staal voor een brocante stijl. Maar ook vintage barstoelen industrieel die perfect staan binnen uw interieur. Bekijk onze ‘About a Stool’ barstoelen van Hay in 65 cm en 75 cm. Of de ‘Day Scab Day Up’ van Scab in hoogglans zwart. Deze maken je interieur of horeca modern en trendy.

Barkruk hout, barkruk industrieel, inklapbare barkruk, design barkruk of een barkruk met of zonder armleuning

Zoekt u een klassieke barkruk of juist meer een moderne barstoel? Woon woon biedt een ruime keuze aan verschillende materialen en materiaalcombinaties. Zo kun je kiezen voor een design barkruk, leer of stof met houten poten, of voor een barkruk waarin allerlei materiaalsoorten gecombineerd zijn. Door onze diverse kleurmogelijkheden vul je jouw interieur met een barkruk altijd stijlvol aan. Ook hebben wij prachtige barkrukken met zowel rugleuning als armleuning in ons assortiment.

Top